Χριστούγεννα με τη Real Kid

Στη Real Kid τα Χριστούγεννα αποκτούν χρώμα, γεύση και σχήμα. Οι μικροί μας φίλοι θα φτιάξουν το δικό τους μπισκοτόσπιτο, θα γευτούν άπειρη σοκολάτα και θα κατασκευάσουν μοναδικά στολίδια.

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τον εξοπλισμό του ζαχαροπλάστη, αλλά και να βιώσουν το ρόλο του. Θα φορέσουν ποδιές, σκούφους ζαχαροπλαστικής και χρησιμοποιώντας μια πληθώρα υλικών (γλάσο, τρούφα, μικρά και μεγάλα smarties κ.α.) θα φτιάξουν τα δικά τους ΜΠΙΣΚΟΤΟΣΠΙΤΑ!

ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Ο χώρος θα μοσχομυρίσει από τη σοκολάτα και οι μικροί μας φίλοι αφού δοκιμάσουν τη λιωμένη σοκολάτα, από το συντριβάνι, θα κατασκευάσουν τα δικά τους muffin και προφιτερόλ!!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΛΙΔΙΩΝ
Ας αφήσουμε την φαντασία των παιδιών να σχεδιάσει τα ομορφότερα στολίδια των χριστουγέννων. Πολύχρωμες μπάλες, έλατα και όμορφα διακοσμητικά θα ομορφύνουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας!

Επιπλέον δυνατότητα παροχής μικροφωνικής εγκατάστασης για ατελείωτο χορό, παιχνίδι και διασκέδαση, καθώς επίσης και διοργάνωση αθλητικών και μουσικοκινητικών παιχνιδιών.